NIENKE FOTO

       

NIENKE BLIJDENSTEIN

METABOOL GEZOND DIËTIST

OVER MIJ

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in gezonde voeding. Met mijn passie voor gezond en lekker eten en kennis over de juiste voeding en leefstijl help ik u graag naar een optimale gezondheid. Dit doen we in kleine stapjes. Ik vind het zelf belangrijk dat de veranderingen die we samen doorvoeren duurzaam zijn. Hierdoor kan u het straks ook zonder mij!

Ik ben al sinds ik mij kan herinneren geïnteresseerd in voeding en wat voeding met ons doet. Dat ik de opleiding Voeding en diëtetiek ben gaan volgen was daarom ook een logische stap. Sinds het tweede leerjaar van deze opleiding ben ik gegrepen door de orthomoleculaire geneeskunde en de psycho neuro immunologie. Ik heb boeken verslonden, webinars gevolgd, trainingen en scholingen gevolgd. Ook heb ik de opleiding tot orthomoleculair epigenetisch therapeut succesvol afgerond, waardoor ik mij officieel orthomoleculair diëtist mag noemen. Daarnaast ben ik mij nu verder aan het specialiseren en volg ik op dit moment de opleiding tot orthomoleculair therapeut volgens de kPNI bij Natura Foundation x kPNI België.

Metabool gezond zijn betekent voor mij: ‘Je goed in je vel voelen door het hanteren van een gezonde leefstijl, waardoor alle systemen en processen in het lichaam optimaal functioneren. Hierdoor ben je flexibel op alle vlakken van het leven, waardoor de kwaliteit van leven vergroot wordt!’

Naast dat ik veel bezig ben met voeding en gezondheid houd ik enorm van gezelligheid met familie en vrienden, lekker eten (of course), koken, reizen en paardrijden. Je ziet mij daarom ook veel buiten in mijn vrije tijd.

Omdat het mijn passie is, geniet ik iedere dag weer van het begeleiden van mensen naar een optimale gezondheid.

Ik zie ons lichaam als een geoliede machine waar we iedere dag weer de juiste brandstof in horen te gooien. Alleen dan krijgen we er metabole flexibiliteit voor terug en in mijn ogen is metabole flexibiliteit de sleutel tot een gezond en gelukkig leven.

Investeren in je eigen gezondheid is de beste investering die je kunt doen. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen?  Bekijk hier de mogelijkheden.

OPLEIDINGEN

2017-2021: Bachelor Voeding en Diëtetiek - De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

2020: Neuro Linguïstisch Programmeren Technician en Practitioner

2021- 2022: Orthomoleculair epigenetisch therapeut - Stichting Ortho Helath Foundation

2022-heden: Intergraal orthomoleculair therapeut - volgens de kPNI - Natura Foundation x kPNI België

AANGESLOTEN BIJ

Ik ben geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici: 19106127789

Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van Diëtisten: 00020592

Lid van de MBOG

 

SAMENWERKINGEN

Menno Dekker en Tom van Summeren -  Metabool Gezond

Aalsterveld 70, 6641 SE Beuningen

Marleen Speijers - Independent coaching

Aalsterveld 70, 6641 SE Beuningen